Přihlášení a registrace Košík

Kvalitní podlahy a dveře | vzorkovna a sklad v Praze

Zavolejte nám: +420 776 131 246 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 07. 10. 2020

Vinylové podlahy Rigid - revoluční novinka ve světě podlah

Vinylové plovoucí podlahy Rigid jsou moderním typem vinylových podlah a v nabídce Flodoor naleznete mnoho produktových řad, které poskytují širokou škálu možností výběru. Vsaďte na vysoce odolné a stabilní podlahy Rigid.

Podlahy Rigid, označované také jako SPC Rigid vinyl nebo Rigid SPC, jsou podlahovou krytinou moderní doby, kdy se nároky na odolnost podlah stále zvyšují.

Vlastnosti vinylových podlah Rigid

U podlah Rigid naleznete vše, co od podlah očekáváte – extrémní odolnost povrchu vůči mechanickému poškození, stabilitu zámkového spoje, voděodolnost, odolnost vůči roztažitelnosti, odolnost proti působení tepla, tlumení kročejového hluku, ekologičnost (neobsahují ftaláty), příjemný povrch i širokou nabídku dekorů.

Odolnost a stabilita je zaručena využitím speciální SPC desky vyrobené z kompozitního materiálu. Jedná se o kombinaci vápencového prášku, polyvinylchloridu a stabilizátoru. Oproti klasickým plovoucím vinylovým podlahám jsou díky kompozitnímu jádru podlahy Rigid mimořádně odolné.

Pokládka a údržba

Pokládka plovoucích podlah Rigid se provádí stejně jako u všech plovoucích podlah. Jednotlivé vinylové dílce se spojují pomocí zámkového systému, který je v tomto případě vysoce odolný a stabilní. Díky pevné a odolné konstrukci je možné provádět pokládku na původní krytinu nebo na mírně nerovný podklad. U větších nerovností je nutné podklad vyrovnat stěrkou a teprve poté provádět pokládku.

Samotná pokládka je velmi jednoduchá, jistě ji zvládne každý šikovnější kutil. Pokud ale chcete mít jistotu správného položení, obraťte se na nás. Postaráme se o odbornou pokládku vaší nové vinylové plovoucí podlahy Rigid.

Protože jsou podlahy Rigid voděodolné, jsou určené k pokládce nejen do obytných a kancelářských prostor, ale můžete se spolehnout na to, že i v koupelnách a kuchyních udělají dobrou službu. Vlhkost jim určitě neuškodí. Pod plovoucí podlahy Rigid můžete také instalovat podlahové topení.

Údržba podlah je snadná. Antistatický povrch nepodporuje usazování prachu, a proto úplně postačí, když vinylové plovoucí podlahy Rigid budete pravidelně zametat nebo luxovat. Pokud se objeví nečistota nebo flek, vystačíte si s navlhčeným mopem nebo textilií určenou k péči o podlahy a jednoduše nečistotu setřete, případně vytřete celý prostor.

Nabídka vinylových podlah Rigid

V naší nabídce najdete několik produktových řad podlah Rigid. Vybrat si můžete oblíbené dekory dřeva v mnoha barevných variacích nebo můžete sáhnout po imitaci kamene, která se hodí do koupelen a kuchyní.

Vyzkoušejte některou z následujících kolekcí:

  • Rigid– realisticky zpracované dekory dřeva s povrchem, který od pravého dřeva téměř nerozeznáte. Podlahu chrání nášlapná vrstva 0,55 mm. Hodí se pro bytové i komerční využití.
  • RIGID Metropolitan – podlahy v hnědých odstínech s polomatným povrchem vhodné pro byty i kanceláře. Nášlapná vrstva je 0,55 mm.
  • Arbiton Amaron Wood Design– ekologické podlahy vhodné pro podlahové vytápění, dekor dřeva v podobě dlouhých prken s nášlapnou vrstvou 0,55 mm.
  • Arbiton Amaron XXL Stone Design – dekory kamene v luxusním provedení si užijete ve svém domově i v pracovním prostředí. Nášlapná vrstva tvoří 0,55 mm.
  • Arbiton Liberal Collection – dřevo v provedení kratších prken s nášlapnou vrstvou 0,3 mm.
  • DESIGNART Home Rigid – kolekce podlah určená do domácností. Nášlapná vrstva tvoří 0,3 mm.
  • DESIGNART Traffic Rigid – totožné dekory jako u kolekce „Home“, ale s nášlapnou vrstvou 0,55 mm.
  • Gerflor Rigid 30 Lock – dekory dřeva i kamene vhodné pro pokládku v domácnostech, nášlapná vrstva tvoří 0,3 mm.
  • Gerflor Rigid 55 Lock Acoustic – podlahy vhodné do kanceláří díky odolné nášlapné vrstvě 0,55 mm s dekory kamene i dřeva.
  • iD Click Ultimate 55 – odolné podlahy s nášlapnou vrstvou 0,55 mm oceníte doma, v administrativních i mírně zatížených průmyslových prostorách. Zkuste dekory kamene nebo dřeva.
  • iD Click Ultimate 70 – podlahy pro vysoké zatížení doma, v kancelářích i v průmyslu díky nášlapné vrstvě 0,7 mm.
  • RIGID PLUS SPC Click – moderní podlahy s integrovanou podložkou a nášlapnou vrstvou 0,55 mm.

Galerie

SPC vinyl Rigid - flodoor.cz SPC vinyl Rigid - flodoor.cz SPC vinyl Rigid - flodoor.cz SPC vinyl Rigid Tarkett - flodoor.cz

Další články:

Zavolejte nám: +420 776 131 246 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.